Rois с признание Superbrand

 

Rois получи официално отличие Superbrand като най-силна марка ядки и сушени плодове на българския пазар, символ на качество, надеждност и уникалност.

С постоянство и нововъведения, брандът Roisуспя да стане лидер на пазара на пакетирани ядки, а вече набира известност и като верига концептуални пекарни. Rois е търговска марка на най-големият производител на гарнирани и овкусени ядки, разработил категориите „бирен фъстък“, миксове от печени и сурови ядки, снакс продукти от ядки и семена, сушени плодове в шоколадова глазура.

В безмилостна конкуренция, „Виктория Нутс” ЕООД предлага продукти с по-голяма потребителска стойност на конкурентни цени.Компаниятадоставя и преработва качествени ядки и сушени плодове от най-добрите райони в България и целия свят. Инвестициите са насочени към високотехнологично производство и активна дистрибуция. Стремежът на екипа е да извлече и направи най-доброто от всяка суровина и технология, възпитавайки вкуса на потребителя към стойностните продукти. Нещо повече, създателите на Rois обогатяват портфолиото на бранда като развиват кулинария в ядките и провокират потребителите да търсят различните, все по-интересни продукти. С безкомпромисно високо качество специалистите грижливо надграждат доверието в бранда ROIS, така че потребителите да бъдат готови да опитат всяко ново предизвикателство от Rois. Именно иновативните продукти по уникални рецепти за овкусяване и дражиране на ядки и сушени плодове са неустоимото предложение на Rois.

През 2017 г. след серия маркетингови изследвания брандът Rois преструктурира и обнови опаковките за отличаване на основните продуктови групи: сурови ядки и сушени плодове, традиционно изпечени и овкусени ядки, дражирани ядки, плодове и миксове. С доказаното си качество Rois се изправя пред предизвикателството да предложи непрозрачна опаковка и новата за българския пазар на ядки дойпак опаковка, които запазват вкусовите качества на продукта за по-дълго време и позволяват по-доброто му съхранение от потребителя.

Очаквано вкусно и неочаквано интересно, в модерна опаковка и на справедлива цена - това са стандартите, с които Roisстана предпочитан бранд в страната, еталон за пакетираните ядки. Стратегията да налага мода в ядките, изненадвайки потребителите и изпреварвайки конкурентите, превръща Roisв трендсетър - лидерът, който формира тенденциите на пазара като вкус, стил, стандарт.

Superbrands е независима институция, оценяваща брандовете, представена в над 80 страни по целия свят, а България е официален неин член от 2005 г. Rois успешно премина трите кръга на селекция: номинацияпо статистически данни и пазарни анализи, експертна и потребителска оценка с еднаква сила за финалния резултат. 25 експерти в различни сфери на маркетинга, мениджъри на ключови компании, водещи журналисти и хиляди Интернет потребители отличиха Rois като Superbrand.