История

Фирма „Виктория Нутс” ЕООД е основана през 1999 г. в гр. София. Нейната основна дейност е доставка и преработка на висококачествени ядки и сушени плодове от най-добрите райони в България и целия свят. През последните няколко години фирмата заема водещо място на вътрешния пазар, като поддържа трайна тенденция за увеличаване на пазарния си дял. Високотехнологичното ни производство и преработката на внасяните ядки и сушени плодове дава основно предимство на предлаганите от фирмата продукти пред нашите конкуренти. С въведените системи за качество FSSC 22000:2013 / ISO 22000:2005 / ISO / TS 22002-1:2009 / HACCP в новоизгарената ни производствена и логистична база, всички наши продукти отговарят на най- съвременните европейски изисквания, като се гарантира високото качество и безопасността на всички наши продукти.

Фирмата притежава и развива търговските марки „ROIS” и „ChocoFIX”, които са добре познати на българския и международния пазар. Благодарение на заложените в основата си принципи за качество, фирмата е в състояние да задоволи критериите на динамичния пазар, като непрекъснато разработва и предлага иновативни продукти по уникални рецепти , базирани на нуждите на крайния потребител.

С натрупания опит показахме как се създават продукти и марки, които да са предпочитани и желани. За това говори и нашето Мото:

 

Продуктите на „ROIS“ са подбрани и приготвени с внимание и желание – специално за Вас !

Производство

Дейността на фирма “ Виктория Нутс ” ЕООД е ориентирана към производство и продажба на голям асортимент продукти от ядки и сушени плодове. Нашето производство е изградено от високо-технологични машини и поточни линии на водещи производители в хранителната промишленост. В целия производствен процес се осъществява непрекъснат входящ и изходящ контрол на суровините, опаковките и готовата продукция, което гарантира качеството и безопасността на произвежданите продукти.

Сертификати